Snickersrutor.

Här kommer receptet på goda snickersrutor.

30-40 bitar, tid ca 50 minuter.
Ingredienser
♣ 350 g jordnötssmör (1burk) eller 300 gr salta jordnötter mixade med ½ dl jordnöts eller rapsolja.
♣ 1 dl strösocker.
♣ 2 dl ljus sirap
♣ 1 liter rice krispies eller cornflakes.
♣ 1 dl kokosflingor
♣ 300 g mörk choklad, i bitar som du sedan smälter.
Tillagning: Lägg ett bakplåtspapper i en liten långpanna eller form, ca 20*25 cm.

Blanda jordnötssmör, socker och sirap i en kastrull och låt den nästan koka upp på svag värme medan du rör om. Ta kastrullen från värmen och tillsätt dina rice krispies eller kornflakes, samt kokosflingorna. Bred ut smeten i ett jämt lager i långpannan.
Smält chokladen i vattenbad eller i mikro. Bred ut den smälta chokladen över hela kakan och ställ sedan långpannan i kall temperatur i minst 30 minuter. Därefter skär du kakan i små fyrkantiga eller trekantiga bitar med en vass kniv.
sirap, jordnötssmör och socker.
utbredd på kakan.
enjoy!

baby we can go nowhere but up.

jag ser nu att det är två dagar sedan jag uppdaterade, men jag har itne haft något speciellt att skriva om, därför är det bättre att hålla er utanför the box, ni vet.
- Vi har en del i skolan just nu, psykologiprov, psykologiuppgift *2, mediekommunikationsprov, engelska och svenskreportage, var för sig, så det finns en del att stå i. Och i skrivande stund så ligger min intervju på engelska framför mig. Det jag måste göra nu är att ta mig i kragen och renskriva den också.. Skjut mig snälla hade varit fint.
Idag har jag dock varit hemma från skolan för att jag inte mådde prima igårkväll. Jag kände mig febrig och hade ont i halsen och allmänt konstig i kroppen, därför stannade jag hemma idag. Jag har ingen feber just nu, så jag ska antagligen till skolan imorgon.
i skrivande stund läser jag CHIC och lyssnar på Bruce Springsteen, medans jag innan idag faktiskt har bakat, bästa medicinen när man är sjuk.
receptet kommer i nästa inlägg!
ciao! ♥

red pants.

i lördags köpte jag mig ett par röda jeans, och jag tycker de är asfina!
i lördags såg mitt fejs ut såhär.
idag såg mitt fejs ut såhär.
out outfiten och sådär.

bak och sånt där en vanlig måndagskväll.

idag har jag varit ledig, eller ah, inte gått i skolan iallafall! Så jag, Josephine och Caroline har satt igång med psykologiarbetet som faktiskt verkar gå ganska bra. Vi ska spela in en film angående depression. Jag ser att det kommit upp en blooper på facebook också nu, haha jag dör på mig!

Just nu bakar jag tills morgondagens fika på svensklektionen. Det kommer att bli supergott! MUMS! Kladdkaka, kanelbllar och så mitt påhitt, det får ni se vad det blir! ;)

Imorgon ska jag spela match i Skurup, wish me luck!

puss! ♥

Igår va vi världens lyckligaste brudar!



vi träffade nämligen Kenza!!

Nytt i garderoben.

kofta med små bruna knappar. Lite längre där bak och med fickor på båda sidorna. Riktigt söt måste jag säga. 299 kronor, HM.
blus-tröja eller vad ni vill kalla det. Stickad. 199 kronor på HM.
vit/creme färgad stickad tröja-blus. 149 kronor, HM

jag älskar ALLT det nyinkomna på HM, herre min gud säger jag bara. Jag skulle vilja ha typ allt i butiken haha. Synd jag inte är rik, det vill jag lova.

I'm a dreamer, and dreamings' what we do

josefisen har bjudit på kladdkaka precis, och det va guuutte!

det va väl allt.

tack för mig!

och här är förresten några bilder på Nimbratt!



en födelsedagsgris minsann!

GRATTIS KÄRA JOSEFINE PÅ 18 ÅRSDAGEN!

Jumpsuit!

SHIT! Idag är jag helt sinnessjukt trött! Jag har ingen spm helst aning om varför, men jäklar vi havet, trött, det är jag. Skulle kunna somna, bums as we speak! Jag ska dock träna fotboll ikväll, om en 2 tmmar så där. det blåser ju galet mycket ute också. It's crazy!

Anyways, så köpte jag en jumpsuit idag. Lilla korta jag ska bannemig gå med en svart jumpsuit och beige skor och stråhatt i sommar och bara chilla. Jumpsuiten var väldigt fin tyckte jag, och även om jag kanske inte passar skitbra i den, så ska jag ha den! Och jag ska använda den!

 299 kronor på HM.
Skorna ser ut såhär, (ej köpta.. än)
349 kronor, också HM.
Och så en fin liten stråhatt.
59:50, HM.

Ändring!

och nu så har det blivit något fel med bilderna sen igår.
På baksidan står det : Love Josephiné.
då vet vi det!

friends forever.

för ett tag sedan var min bästa vän Josephine utomlands, och när hon kom hem hade hon köpt en fin present till mig. Hon hade gjort ett halsband med inskripten ovan. Och på baksidan inskripten nedan.
världens finaste! ♥
jag och josephine var även i stockholm i Januari, och då hittade jag ett par örhängen som är mina absoluta favoriter. Nämligen dessa!
och ikväll var himlen såhär fin!
nu ska jag gå och plugga lite till.. eller ah!
puss

doowhops and hooligans!

blir så arg, eller ja, inte arg kanske, men jäkligt avis när jag vet att Bruno mars var i Köpenhamn igår och spelade, och att Kenza och hennes vän fick efterfestbiljetter och fick snacka och hela köret med han och hans crew, kiss my whie ass!
ganska så småsur över att jag inte har sett honom, skulle verkligen vilja det!
igår och idag har jag pluggat idrottsteori, it sucks, men vad ska man göra?
fikade även med min vän Rebecca idag, a lot of fun!
nu ska jag sticka och dra på mig träningskläderna för att sticka ut och träna fotboll i det fina vädret! Underbart! Vi hörs när vi hörs!
puss! ♥

du var mitt ljus!

du förstår nog inte hur jävla svårt det är utan dig.

we cross that bridge If we have to.

jag har alltid varit den som alltid mår så jävla bra!
nu vet jag hur det känns för er stackare som mår dåligt, och som verkligen mår dåligt, ofta! Mitt är säkert inte ens nånting om man jämför med er, men jag lider med er, jag lovar!
det är inte så längesen saker och ting tog slut, så som liv och realtioner, men under den här tiden känner jag mig inte samma. Det låter kanske löjligt, men det känns som en stor förändring. Till det negativa då! Jag önskar bara att allt liksom var som förut, liv och lycka. Så lycklig som jag var för bara en liten liten tid sedan, det hade varit perfekt!
- jag sa att det var dax att gå vidare, men hörni, det var lättare sagt än gjort!

jävlar i havet vad jag saknar dig!


fuldag!

idag har man sina "fuldagar". Idag är sen sån dag.
- jag känner mig både tjock och ful och ingenting blir bra. Håret blir fel, sminket blir inte bra, kläderna sitter inte som de ska och jag är allmänt ful helt enkelt. Vissa dagar är så, men det är även de dagar man verkligen vill göra nånting åt sitt liv.. Jo men visst liksom, här ska jag nu trycka i mig en jävla pizza, och innan idag käkade jag massa glass med Fredrik. - Å andra sidan så spelade jag match i fredags och förbrände lite kalorier då, men sen va det fest igår och då blev det en del av det gift som inte ska vara i kroppen.
Utöver fuldagen/helgen, så har helgen varit bra!

People always leave.

innan följde jag One Tree Hill VARJE gång det gick. Alltså varje säsong, varje timme, varje dag. Men efter att Lucas och Peyton slutade i serien slutade jag kolla på grund av att det var de som gjorde serien.
Idag, idag av alla dagar satt jag och kollade OTH med min mamma och bror, och det var ju så fruktansvärt spännande. Och vet ni vad? Nu måste jag ju fortsätta. jag kan inte missa allt nu..
fan, jag som trodde jag var fri från det.. haha!

Your gravity is working against me


stars and stripes

OnePiece Stars & Stripes
jag är SÅ nära på att beställa hem den!

Jeffrey Campbell

mmmmh..

sometimes..

..ibland saknar jag dig lite extra mycket.



St:Patricks day!

jag firade St: Patricks day med en grön cardigan igår, det var mitt sätt!

iallafall så har jag en fråga.. VEM BESTÄLLDE SNÖN!? Va det inte jävligt onödigt..?

det va allt, tack för mig!

11.26

sitter just nu och får mina notiser kollade för publicering. Nästsista dagen här på APUn, och det har redan gått tre veckor!! Shit, jag började ju nyss, och nu är det tillbaka till skolan igen. Ibland blir man deprimerad. - Jag kommer faktiskt att sakna allihopa på redaktionen och allihopa i byggnaden, för det är några riktigt trevliga människor! Jag hade helst stannat i en eller två veckor till. Nu börjar man ju komma in i det, och får idéer, och ger förslag, och sen är det slut! Lite sad panda blir man faktiskt..
nu ska jag fortsätta.
puss. ♥

Grey's Anatomy!

ÄNTLIGEN BÖRJAR GREY'S IKVÄLL!! Som jag längtat. Detta ska jag och mamma fira med ananaspaj. Okejdå, bror och pappa kan också få smaka..
Jag älskar Grey's Anatomy och har nog inte missat ett enda avsnitt tror jag. Ananaspaj är också något jag älskar, fast den ska ätas med Firre för bästa smak.
två bilder på oss sen två år sen! loveu.

When you're gone..

ibland saknar jag dig lite extra mycket. så där, övermycket faktiskt..
just nu sitter jag och lyssnar och lär mig såntexter som When you're gone med Bryan Adams. Det är faktiskt så att jag kommer att uppträda lite smått i sommar. Spännande som hundan.
Annars då? - jag sitter och käkar ägg och kaviar sådär mitt i natten. Normalt.. Ofta det händer.
gott är det iallafall..

my heart is refusing me

jag gissar på att det inte bara är jag som älskar den här låten. Loreen är så jävla bra, och hon kommer slå som fan i USA, det kan jag satsa pengar på. Riktigt jävla grym!!

it's a fucking snow storm!!

Fast utan snön såklart! - men det e ju fan vad det blåser! Helt ärligt, jag skulle köra moped hem från stationen och höll på att blåsa bort. Väldigt obehagligt men jag blir mest irriterad över att det blåser och jag inte kan köra precis som jag vill hem.. jag lever ett fantastiskt liv!

Jag har väldigt ont i mitt knä idag, jag har stödstrumpan på och haltar som en, jag vet inte vad. Snart är det helg och den är späckad med festligheter!

får väldigt mycket beröm från mina medarbetare, det är alltid trevligt!
Ikväll börjar Grey's Anatomy, och mamma och jag kan inte bli gladare!!

ciao!

What to do?

Vilken svordom använder du mest? - fan och helvete
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - Olika, men under APUn, 07.15
Var köper du dina matvaror ifrån? - ICA och COOP
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - Både och faktiskt.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - En biljett straight down to America!!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? - Hmm.. ja jag tror det.
När var senast någon stötte på dig? - ett tag sedan.
Vad åt du till middag senast? - Fjärilspasta och köttfärssås!!
Kan du vissla? - Självklart Johanna.
Tittade du på tecknat när du var liten? - Alltid!
Äger du några band t-shirts? - Nix, inte en enda.
När flög du senast? - har aldrig flugit.
Pratar du några andra språk? - engelska
Har du gråtit offentligt? - yes, det har jag.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - Tattoo!!
Vad har du med dig in på bion? - en massa godis!
Vad har du för väder? - Typ 5 grader, blåsigt as fuck, svinkallt med andra ord.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? - foto och engelska.. eller ah, fast nej.
När sov du senast på golvet? - Uhh, det va nog ett tag sen faktiskt.
Vilken är din favorit drink? - det där är jag inte så insatt i..
Gillar du din boendesituation? - absolut, men det hade varit kul att bo mer centralt.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - helst 9..
Är dina dagar fullbokade och stressiga? - De brukade inte vara det, nu händer det ju saker hela tiden.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? - Ibland händer det väl?
Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 18!!!
Tror du på liv på andra planeter? - Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Men det gör jag nog.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? - I hate my life and I wanna die, I ain't got no iPhone. 
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - Det hade varit fett!!!
Tycker du om att krama folk? - verkligen!
Äger du en digitalkamera? - Yeah well I did. Tills den gick sönder. Nu har jag en sketen skol-systemkamera..
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - Dakota Fanning.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - ja för då väntar jag i tre år helt i onödan.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - OH MY GOD, NO!
Är du mörkrädd? - Ja riktigt!
Tre saker du alltid har med dig? - mobilen, någonting för läpparna och tamponger.

skånetrafiken.

måste bara få skriva av mig lite.
jag kom till gärsnäs station kvart över 8 imorse. Tåget skulle avgå halv 9. I högtalarna sa de att tåget var 20 minuter försenat. När det gått 15 minuter ungefär talar de om att tåget är inställt på grund av olycka. IGEN? tänkte jag. Då är det en person som blivit påkörd av tåget i Svedala. Happ, så jag och tre resenärer väntar på ersättningsbussen i ÖVER EN TIMME!! Jag ringer sedan Skånetrafiken och förundrar mig över om en buss kommer att hämta upp oss. Mannen svarar då att bussarna är inringda men inte bekräftade.. VADÅ INTE BEKRÄFTADE!? Jag satte mig iallafall på konditoriet vid stationen och köpte mig varm choklad och en hallonmuffins för att tröstäta. So I did. Jag fick vänta på tåget som skulle komma halv 11, vilket jag gjorde, nej då kommer inte det tåget heller! Då är det också 20 minuter försenat. Jag orkade inte med mer kyla, så jag ringde en av tjejerna på Ystads Allehanda och hon var snäll och hämtade mig! Tack så himla galet mycket.
Skånetrafiken, makes people walk.

 



jag dör på riktigt!

i helgen när Josephine var här såg vi "101 sätt att åka ur en gameshow", och jag kom just att tänka på det roligaste i världshistorien!
nämligen det här som hände!

22.07

det här med att skriva tid som rubrik.. vet inte riktigt vad jag snöat in på..
iallafall, min helg har varit super. Massa goda vänner som jag umgåtts med.
nu är det dax för sömn.
godnatt mina kära!

helgen i bilder.


phish food

B&J med josien!

07.55

tjaaaa!
det är inte ofta jag börjar mina inlägg med ett hej eller dyligt(dylikt?)
iallfall så är jag nog lite stressad just nu, för jag ska sätta mig på moppen om typ 10 minuter för det blåser typ ASMYCKET just nu.. jag måste packa ihop mina saker och borsta tänderna och allt det där också.
jag har inte ätit färdig än heller.

och just det, jag skulle ju lägga ut bilder här igår, men det glömde jag ju så klart!
det kommer nog imorgon, eller i slutet på helgen :).
ikväll drar jag till Kaycie, så det blir inte då.

nej nu måste jag springa!!
puss.

i learned to live half a life.


Hej världen!

Sitter just nu på min APU.. ingenting att göra.. så jag sysselsätter mig själv lite grann.
idag ska jag på en intervju på Österlengymnasiet, gymnasiet här i Simrishamn, efter det ska jag intervjua Firre för Hem/Bostadsdelen. Det blir fint!
- saken är ju den att jag ska möta tjejerna jag ska intervjua i biblioteket, men VART är biblioteket? jag hoppas på att mina kära vänner från skolan messar mig så jag hamnar rätt.. lite smått pinsamt att virra runder som en yr höna på en skola fylld med elever.
adjö°



let it shine.

just nu sitter jag ensam på YAs redaktion, färdig med mina uppgifter och de andra är ute på ärenden. Så vad gör jag då? jag bloggar och facebookar lite. har ingen aning om vad jag kan göra.
vi får väl se när de dyker upp.
Solen skiner iallafall och det ser ut att bli en fin dag!
puss! ♥

One of it.

det är nu man börjar bli paranoid och höra dina små trippningar på golvet, och dina andetag och ditt flåsande.
jag gick och hälsade på dig idag vid graven, och tanken skrämme mig att veta att du ligger ett antal meter ner under jorden, helt livlös. Det skrämmer mig mest, för jag kan se det framför mig.. Och jag tänker liksom för en vecka sedan fanns du hos mig, gåendes, pratandes, ätandes, kissandes, ja allt du vet. Idag va det jag som fick prata med dig, mitt lilla hjärta. Jag har talat om det för dig så många gånger, men kan nog inte säga det tillräckligt många gånger. Du är verkligen den finaste i hela jävla världen. Bara så du vet!
älskling, jag saknar dig, varje dag. Det känns som att du fortfarande är här, och det är skönt på ett vis, för då känner jag mig inte så ensam. Men när jag sen vill krama dig, det är då det tar emot, för det är just det jag inte kan.

and when you know how much that means, when you find that special thing, your flying without wings.


i lost the love I loved the most.



sitter och lyssnar på Sam Tsui. Jag kan verkligen inte få nog av honom. Han är fantastisk helt enkelt. Det finns inget att diskutera. En av mina framtida män. Yep, that's right!

07.54

har precis anlänt till redaktionen och här är inte en kotte mer än jag och receptionisten. Jag är svintrött och har en låt på hjärnan som jag inte kommer på texten till. Sen tycker jag också att cancer borde få cancer och dö.

det va allt.

sov gott, älskling.


withouy you.

idag släcks ljuset i mitt liv, och en bit av mig försvinner.

sov gott min älskade kompis.
du är världens bästa.


♥♥♥

"Där rök mina grodor kan man säga.."

OH, and by the way!
måste säga att jag älskar den här filmen. Sidecut i skolan är fina grejer!
fint blev det iallafall.

But worst of all.. to be without you.

förresten så måste jag tipsa om en låt.
Ni vet Sebastian Krantz som varit med lite överallt, IDOL bland annat?
Han och Michaela som också var med förra året har spelat in en låt och musikvideo för ett tag sen och jag är fullkomligt kär.
Låten har så mycket kraft och kärlek, och låten har verkligen en mening.
Lyssna, här kommer den!


jag tycker att han han en förtrollande röst, och man vill bara ha mer.. Missförstå mig inte nu.. haha!


fantastisk!

Hey yaaaa'll!

zup!
- nej nu ska jag sluta leka ball, jag är ju trots allt blondin..

Annars då? - jo tack, den hänger där den ska.
nej, skämt å sido.

På min APU idag har jag varit på gymnasiet i Simrishamn och intervjuat en lärare och en klass tillsammansmed en "kollega" om vi ska vara så fina. Jag har även skrivit små notiser, två stycken, och ringt en konstnär. Imorgon kommer jag att intervjua två tjejer som arrangerat ett utställning för ungdomars konst. Det är så roligt när ungdomar tar tag i såna saker. Jag uppskattar det!

Min baby var hos veterinären idag och det va goda nyheter. Hon har fått ny mat och pencillin som förhoppningsvis ska hjälpa mot hennes knutor och ben som inte hänger med. Vi hoppas på det bästa!

Ikväll ska jag bara softa och ta det riiktigt lugnt. Börjar 9 imorgon så har en liten liten sovmorgon. Skönt!

nu ska jag sätta mig framför tvn tillsammans med min mami och hund.

puss! ♥










så länge kan ni få njuta av dessa bilder.

På YA!

på en skrivande MACdator sitter jag nu och skriver. Det här med macdatorer är inte min grej. Man är ju inte van vi dem. Egentligen är dem ju inte så svåra, det är nog bara jag som inte ger mig tiden till det bara. Nu är det snart tid för mig att få ett nytt uppdrag, och någonstans där emellan är det lunch. Ingen aning om hur länge jag ska jobba idag, men ikväll blir det träning iallafall. Det ska bli härligt. Till helgen är det träningsmatch för första gången. Första gången på året, första gången med nya laget. Jag ser VERKLIGEN fram emot det.
- nej nu kommer mitt uppdrag.
puss. ♥


sålänge får ni en bild på mig och mitt hjärta!

RSS 2.0