Grattis på födelsedagen lillebror!

Idag fyller min "lilla" lillebror år. 15 hela år. Tiden går så himla fort. Så idag ska han firas med släkt och köret.
- grattis lillebror!


And i set fire, to the rain.

tänkte att jag kunde få visa upp min prins. Han är ju väldigt fin!


26 december!

Julen är över för den här gången och nu är det bara (!) 363 dagar kvar till nästa gång. Min mormor och farmor med flera gjorde oss sällskap denna julen och det var supermysigt, med tanke på att ingen var hos oss förra julen pga snöovädret.

Just nu är jag påväg in till mormor igen för att träffa kusinerna och äta lutfisk.
Puss


God Jul alla fina!


jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.

, älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig.

someone like you.

have you ever been wondering how things could have ended? - i have.do you think our destiny is made by chance or choice?

jag har sällan något vettigt att skriva på bloggen just nu känner jag. jag vet inte riktigt vilka det är som läser min blogg, men ändå så har jag en del läsare om dagen. jag vet inte heller om ni bloggar och vad ni då skriver om och är intresserade av. jag undrar också om det jag skriver är intressant. Anyhow, så måste det ju locka på något vis med tanke på "mina läsare". Lät ju som värsta storbloggerskan där.. Haha, så bra är det inte.


ibland saknar man någon att krypa upp till. den där känslan ni vet när det bara är just ni två i hela världen, och ingenting egentligen spelar någon roll. när det är ni två ensamma i ett litet rum, och omvärlden knappt existerar. - jag saknar den känslan.

Julafton

Kan ju nog inte riktigt förstå att om en sisådär 3 minuter är det 4 dagar kvar till julafton. Det var ju precis sommar?


Beau Mirchoff

Eller "Matty McKibben" som hans rollfigur i serien Awkward heter, ska från och med idag någon gång bli min framtida man! Det var allt.


Öja!

Igår drog jag och några av mina vänner ut och dansade hela natten lång. Vi var hemma hos Josefine vid kvart i fyra i natt, och var väl i säng halv fem. Upp och hoppa halv 10 var lite mindre kul..


Call it what you want


En liten uppdatering..

Mina vänner tycker att jag uppdaterar för dåligt, och ja, jag kan ju nog hålla med där.. En snabb uppdatering i mitt liv dårå; Twiligt var såhär (----------------) bra!! Jag har gjort en av uppgifterna kg ligger efter i och har en kvar. Och på lördag är det ÖJA!!! Wieho. Det var allt. Puss


Twilight Breaking Dawn Part 1.

ÄNTLIGEN!


Helgfint.

Jag var på 18-års partaj i lördags för min fina vän Elenor och hennes vän Malin. Det var ett riktigt lyckat födelsedagsfirande tjejerna i ära!


Jag har världens finaste vän.


Trött chey.

Ligger just nu supertrött med en massa tankar cirkulerandes i skallen. Jag har även Kaycies flagga precis ovanför mig, den hjälper mig lite.


A million reasons to be here!

det gör ont att veta att det fortfarande pågår så mycket mobbning i världen. jag är så emot det. tydligen är där de som inte är det.
- vid sådana här tillfällen vill man vara på två ställen samtidigt.

RSS 2.0