Kommentarer.

Mina små vänner påpekade att det inte går att kommentera min lilla blogg. Och jo visst är det väl så.
Jag ska genast åtgärda problemet (när jag kommit underfund med vad själva probbet är)

Zzz...

idag är jag omänskligt trött. det var allt!


Vissa är man mer stolt över än andra!


You tell me baby baby please don't run away.

Höjdpunkten på dagen, alla dagar, är att få komma hem på kvällen och få i sig mammas mat. Det är verkligen något jag alltid ser fram emot så fort jag vaknar på morgonen. Dels för att Detr mammas mat, och dels för att hela familjen sitter samlad tillsammans och pratar om dagen. Jag önskar att lala hade det så!
Och varje eftermiddag, på tåget hem skickar jag mamma ett sms: "vad blir det till mat!" .. Idag får jag pytt i panna fick jag reda på. -mums!


Studentklänning.
 det här är min drömklänning till studenten! catching, jag ska ha den!

bloggare

jag har väl varit lite sämre på att blogga, det kan jag ju gott hålla med om. men jag känner inte att jag har någonting att skriva om. inte just nu. inte idag. inte igår. jag vet att det är några som läser den varje dag, lite över 20 stycken, men jag skriver ju inte om något superintressant och skriver bra gör jag inte heller.
Så jag vet i katten om jag inte ska överlåta bloggandet till andra som är duktiga på det. Så får det nog bli! vi får se.

nu ska jag föna håret och berätta att det är 136 dagar kvar till studenten! tack och hej!

Lite sommar på detta!


Dots.

Hittade en riktigt söt blus på HM förra veckan! Vit med en massa prickar på och med "volang" på nedre delen.
-väldigt förtjust chey!


The rum diary!

Sitter just nu på tåget påväg till
Malmö där jag och josephiné ska se Johnny Depp i den nya filmen The Rum Diary. Spontant beslut av oss, då vi klämde in filmen mellan våra andra aktiviteter! Spontant är fint!

Det var allt för den här gången. Puss


Grattis på 23 års-dagen snygging!

En dag kommer vi träffas Mr Mirchoff. Mest så du vet. Be prepared!


i'm always here, just to see, see you home.


Rätt fin kille ändå.


Gör mig rik.

ibland önskar jag att jag var rik. eller kanske inte rik, men att jag hade rejält med pengar. så att jag verkligen kinant köpa vad jag vill. Som det här till exempel;


Steve Madden från Nelly 1076 kronor.

Nelly shoes från Nelly 359 kronor.

Minimum från Nelly 521 kronor.

HM 199 kronor.


NU MINA VÄNNER!

DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!

All I ever wanted

Sitter just nu på tåget till Oxie till min fina josephiné. Därifrån tar vi oss sedan till hennes stuga och spenderar två dagar där. Så härligt att komma bort en sväng.

Tågresor är alltid mycket roligare med musik och en bok. (brukar i och för sig aldrig läsa men nu så) och det skadar ju inte med fantastiskt väder!

Pusspuss


The best thing I never had.

ibland tror jag att jag gör helt rätt, men efter ett tag inser jag att det antagligen var helt fel. Så hur gör man egentligen? Stå på sig eller vika sig? Ibland är det något av det svåraste att veta. Lik förbannat viker man sig ändå alltid när man försöker stå på sig..


Det du inte såg.

kan.inte.sluta.läsa...


Stormen Emil tar ton!

Det var ett tag sedan jag skrev här nu. Det har varit allt med vad jul och nyår heter och min bror har fyllt år. Och nu har även stormen Emil börjat göra sig hörd.. Vad är det med vädret egentligen?

Min nyår spenderades i Käglinge som ligger nära Malmö, och likt alla andra så gick vi ut vid 12-slaget och såg himlen lysas upp. Det är lika spännande varje år!

Idag ligger jag och myser framför tvn i stora tröjor och filtar. Igår spenderade jag och några av mina fina tjejer kvällen och natten hos Amanda. Det var himla mysigt. Och det var vad jag hade att berätta för denna gången.

puss


RSS 2.0