Lissekissig 2.

Och ni undrar antagligen över rubriken.. JAG ÄR SÅ JÄVLA KISSNÖDIG!! på riktigt så måste jag koncentrera mig som fan på att inte kissa på mig. Det blir annars en väldigt blöt bussresa. Jag är alltså fruktansvärt kissnödig... Där har vi förklaringen. Själva ordet "lissekissig" tar vi en annan dag. Ciao


Lissekissig

Fart och fläkt hela dagen i Lunds inner(och ytter) stad. Jag var ena sekunden mitt i city, medan jag en kvrart senare helt plötsligt befann mig i utkanten. Ni förstår inte vilka bussturer jag är ute på! - Nu sitter jag på den "riktiga" bussen hem efter att ha hälsat på min göteborgare till morfar. Han och och frugan i huset bjöd på finmiddag. Lax i citronsås i ugnen. Låter det gott? - Det va det!
Imorgon är jag ledig och då ska jag till Sjöbo till Gunillan och chilla gärnet! Puss på er.


Lund stad.

Står just nu ute vid Vipeholmsskolan och väntar på bussen. Slutade två timmar tidigare vilket är superskönt! Nu ska jag snabbt ta mig in på pressbyrån för en banan, jävligt hungrig tjej här borta! - detta känns som ett ganska onödigt inlägg men vad gör man inte för att fördriva tiden? puss puss


Lördagkväll i all ära.

Stack in till stan till mina kära vänner och spenderade kvällen där. Vi såg filmen, (500) Days of summer. En mysig film.. Se den! nu ska jag krypa ner i sängen och lyssna på stormen som väsnas utanför mitt fönster. Pusspuss


Onsdagkväll, en slö sådan.

jag kände att jag ville göra ett blogginlägg, men jag har egentligen ingenting att skriva om så det får nog vara som det är.. Men här fick ni ett! Puss


Natten är ung och jag ligger vaken..

Jag är riktigt trött, antagligen så pass trött så att kroppen säger att den inte ska sova. För här ligger jag, 1,5 timme efter att jag gick och lade mig, helt vaken och helt inkapabel till att sova.. Upp kvart i sex imorgon också. Det blir tufft! - jag ser till och med suddigt!


I'll show you all the moves like jagger

FEEEEST!!


En tidig morgon

Det var nog det tidigaste jag satt klockan på, på väldigt länge. 3.45 ringde alarmet och jag var lika yr i huvet som vilken höna som helst.
Iallafall så börjar jag klockan 7 idag, därav den tidiga väckningen.. Vi ska filma en grej vilket ska bli himla roligt, så jag är taggad. Det är väl också därför jag inte heller kanske har något emot att gå upp heller!

Ikväll är det premiär för oss damer att gå ut alla tillsammans! Vi är alla äntligen 18, varav den sista fyllde år igår. Grattis Amanda! Så vi ses på Möllan efter 20 ikväll! - jag kommer vara som en zombie, men det fixar vi.

Nu ska jag sova lite på bussen tror jag. Puss ❤


20.06


Som en istapp!

Det är alltså svinkallt idag och jag ligger under en filt och huttrar.. Får nog ta mig ett himla varmt bad senare.
- nu ska jag även göra inläggen kommentarbara..


Ledig dag.


Höstpromenad.

Jag och mitt lilla djur tog oss en mysig promenad i höstsolen för ett tag sedan. Väldigt härligt!
Det mindre härliga är att jag måste gå upp 4.45 imorgonbitti och det känns sådär.. Men vi ska plåta och bestämma vård modeller till nästa plåtning, spännande!
Jag bjussar på två mysiga bilder.


Queequeg satt alldeles intill mig.

"Jag tror att vi har tagit ordentligt fel på det här med liv och död. Jag tror att det som kallas min skugga här på jorden är min rätta gestalt. Jag tror att när vi begrundar andliga ting, är vi för mycket lika ostron, som betraktar solen genom vattnet och tror att det är den tunnast tänkbara luft. " - Ismael, ur Moby Dick.


Lördagsmys

Sitter just nu och myser med fina flickor i höstkylan, mumsar på mackor och apelsinsaft. Ikväll myser vi antingen till det här hemma eller sticker iväg på partaj! pussipuss ❤


Äntligen!

Nu har jag äntligen min iPhone med ett microsim. Jag kan lova att jag använt den flitigt redan! - jag började även min apu igår och dessa veckor kommer bli väldigt roliga, det känner jag på mig.


sleeves and collars.

köpte mig två fina tröjor för en vecka sedan. eller en tjocktröja och en skjorta. inviger första apudagen med denna outfit.
- det va allt.

om du var här.

det blev ingen mobiluppdatering idag heller. jag börjar bli otålig nu. jag vill ju använda min nya fina iphone. inte nog med det så behöver jag faktiskt använda den nu eftersom den andra har lagt av och ingen kan få tag i mig..

nu äter jag en ananas och ikväll ska jag till trafikskolan. - imorgon börjar min APU.

puss ♥

A day in the life of Jason Derulo

So what exactly is Jason looking for in his future 'It Girl'?
"Just keep it real. Don't lie. Don't just talk about yourself all day long," he advises. "A good girl, but bad behind the scenes."
Not quite sure what it means to be "bad"?
Don't worry, "I'll be your teacher, I'll show you the ropes," Jason says, borrowing a line from his 2009 hit 'In My Head.'
And as for his ideal date with that ever-elusive 'It Girl'? "
Breakfast on the beach and watching the sunrise ... with mimosas..."

♦ Buy me breakfast? - jag lär inte bli så svår att övertala.

en vit iphone 4s är nu min!

som rubriken säger har jag idag hämtat ut min underbaring till 4S. den är VACKER! jag väntar bara på mitt microsim så att jag faktiskt kan använda den också.. det är kanske en fördel..

imorgon kommer kanske första mobilbloggningen,
wieho!


i just need a little faith to fall back on.aaaaaaaaaaah!


Rihanna Malmö Arena.

besvikelsen som uppstod. där stod vi, taggade till 1000, hade nötat sönder albumet och var så hiimla fina. då går det en man förbi oss när vi precis gått av bilen och säger "Det är inställt".. jag bara "ja det va kul.." men han ger sig inte och säger en gång till att "jag lovar, det är inställt, hon är sjuk.." det går sedan förbi ett par och säger samma sak, och då fick vi åka hem igen.. Så där stod vi..
såhär glada var vi innan vi stack.
- kvällen slutade såhär:

RSS 2.0