One of it.

det är nu man börjar bli paranoid och höra dina små trippningar på golvet, och dina andetag och ditt flåsande.
jag gick och hälsade på dig idag vid graven, och tanken skrämme mig att veta att du ligger ett antal meter ner under jorden, helt livlös. Det skrämmer mig mest, för jag kan se det framför mig.. Och jag tänker liksom för en vecka sedan fanns du hos mig, gåendes, pratandes, ätandes, kissandes, ja allt du vet. Idag va det jag som fick prata med dig, mitt lilla hjärta. Jag har talat om det för dig så många gånger, men kan nog inte säga det tillräckligt många gånger. Du är verkligen den finaste i hela jävla världen. Bara så du vet!
älskling, jag saknar dig, varje dag. Det känns som att du fortfarande är här, och det är skönt på ett vis, för då känner jag mig inte så ensam. Men när jag sen vill krama dig, det är då det tar emot, för det är just det jag inte kan.

Kommentarer
Postat av: L I S A

Jag lider verkligen med dig Sofia, och du är säkerligen väldigt stark! Har ju själv hund och kan verkigen tänka mig hur det känns, fast ändå inte.

Vila i frid! <3

2011-03-08 @ 21:08:55
URL: http://lisaannier.blogg.se/
Postat av: Josefine

oh, sofiiisen. jag vet inte vad jag ska säga, men jag tycker ju så himla mycket om dig och jag hoppas ju att du vet det redan. puss på dig

2011-03-09 @ 10:34:17
URL: http://prettydemon.blogg.se/
Postat av: Josephiné

lider med dig, det är hemskt. love you!

2011-03-09 @ 11:41:51
URL: http://josephinebj.blogspot.com/
Postat av: jullan ju

pusssssssssssss

2011-03-14 @ 11:41:13
URL: http://jewlijah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0