R.I.P

Även en stor skådis är död. Alla bara dör hela tiden!
R.I.P Gary Coleman!

Watcha talkin bout Willis?

Go vecka!

Jag har haft en riktigt bra vecka! Fint väder i stort sett hela veckan förutom regnet i fredags! Mina vita skor förstördes lite grann och jag hade även shorts på mig haha! bull!
Vi har haft det supermys i skolan. Alla har varit så glada, och jag tror det är på grund av vädret och att det snart är sommarlov! Härligt?  Ohjaa!

Min helg har spenderats med några av mina kära små vänner.
I fredags drog jag till Köpingebro till min lilla pärla Julia. Det var mysigt!
Lördagsmorgonen spenderade jag med mormor, mamma och tina att hjälpa mormor med lägenheten eftersom hon håller på att flytta! Eftermiddagen och kvällen va min och Evelinas! Vi käkade pizza och sen glass i hamnen och sen strosade vi runder i hela simrishamn till klockan va 11! Fint vare!

Idag va jag duktig och sprang en runda, sen drog jag till Fredrik. Han fick sin present eftersom han fyller 18 imorron! Grattis vännen! ♥
Nu ikväll gick vi i familjen ut och åt middag på La Cardinal i Ystad för att fira mamma på mors dag! Supergod mat! 
Grattis mamma!♥
Här kommer det lite bilder sen veckan!
Enjoy!!
Mirja och Bea!

Nimbratt och Chad!

Evelina, sjöjungfrun lekte med svanarna!
"aaah, dem gör ljud!!"

Mamma och pappa på La Cardinal!
puss!♥

One last breath

Creed- One last breath spelas i mina öron för tillfället när jag sitter i skolan, en kvart innan skolan börjar. Jag ska ha 2 timmar matte, eftersom det där jäkla nationella provet gick åt helvete rent! Jag har aldrig varit bra på matte, alltså jag är verkligen värdelös, jag lovar!
Det blir väl ingen vanlig skoldag så direkt, med tanke på att alla kurser nästan är slut så det är bara att lämna tillbaka böcker, och sitta och snacka.
Så tåget hem vid 2 eller 3 tiden, sen e det heelg!
Morgondagen kommer spenderas med min kära Evelina! i love you!
Men ska hjälpa mormor och städa gamla lägenheten, hon har ju flyttat!

Nej nu börjar snart lektionen, I'll talk to you later.
puss!♥

ett till

& jag är hungrig, fast jag har ätit!
jag är sugen på avokado och keso!
mums!
puss igen!♥

You knocked me down

Först måste jag bara berätta varför min blogg inte har funkat som den ska. Jag hade ju en rubrik på förra inlägget som såg ut så här "</3" och det funkade inte att ha det så, eftersom den ansåg som en HTML kod eller något sånt. That's the problem! Men det e fixat nu! 

Jag känner mig allmänt nere idag, allmänt emo, och det känns faktiskt inte bra. Förvirrade tankar, naturkunskapsplugg till imorron då vi ska ha prov, människor som kommer och går, ÅH! jag blir så himla ledsen bara! Ganska dålig dag om man säger så..

För övrigt idag har väl skolan varit okej, förvirrad där också ett tag men man lär sig väl.
Efter skolan gick jag ner och köpte min klänning som jag är riktigt glad för. Väl hemma lite motion, mat och sen naturplugg som jag vill kräka över. Förresten, matte nationella gick käpp rätt åt ****!!!
Nu ska jag kanske plugga lite, och sen sova. Har ju sovmorgon till 10.20 imorron och slutar sen 14. Lagom faktiskt!!
Nu ska jag, ja jag vet inte.. cutta mig kanske? nej förlåt! usch!
puss♥

< /3

söndagar är den tråkigaste dagen på hela veckan, och särskilt helgen, även om den ingår i veckan! Oftast är de gråa och tråkiga och det finns absolut ingenting att göra! Jag har iallafall varit duktig och städat idag, får kanske springa en runda senare ikväll också!
Jag behöver köpa nytt smink också!
får nog göra det i veckan!
ciao babes!♥

Videos


Jag älskar verkligen den här låten!


Och Joshua Radin har så mysig röst!

Sommarvärme!

Gårdagskvällen spenderade jag hos min fina Emilyfirre! Vi va ute och gick i halv Hammenhög, och stannade och pratade med Elin en stund! Glass med chokladsås och varm oboy' med marschmallows stod på också menyn när vi kom hem. Galet snack och bara allmänt bra kväll!
Det som är så bra med den här flickan är att man kan vara sig själv, helt och hållet, och man tänker inte på att man måste bete sig på något speciellt vis, utan man kan bara va! Sjukt härligt! tack babe!♥
Åh, kunde man göra såna här streck? (ovan) Jahaja, se där!

Vaknade imorse av att pappa va flitig och började på huset tidigt. Somnade om lite då och då, men mamma kom till slut upp och väckte mig. En runda in om till simrishamn och kolla på mormors nya lägenhet. Och när vi kom hem satte jag mig i solen några timmar, och pluggade även lite grann! Flitigt? Ohja!

Nu fick ni ännu ett långt inlägg, ha en fin lördagskväll!♥
 Bild från google!

weekend break!

Gott folk, det är äntligen fredag!! Morgonen började med nationellt prov i matte, och det gick bättre än förväntat, men det gick inte så bra. Så hur gick det egetnligen? ;)
Solen har stekt sören idag också! Jag slutade klockan 11 efter många utbrott på läraren. (som förövrigt går mig på nerverna).
Inne i Simrishamn pratade jag med "min chef" till sommaren, om tider och sådär, och sen lite ärenden i den stora staden! Väl hemma blev det bikini idag igen och fotboll och hopprep, precis som igår.
Och jag uppmanar er om att hopprepet endast är för träningssyfte!!

Nu ska jag äta kyckling nånting och sen får vi se vad den åskberikade kvällen kommer bestå av!

Sommarväärme!!

You guys know what?
Det är sommarvärme för tusan!!
Skolan var varm som hundan, men den rullade på bra. Filmen "Slumdog Millionaire" imorse, och den va verkligen bra! Den borde ni se. Handlar om en kille som bor i Indien med sin bror och mamma. Mamman blir ihjälslagen för att hon är muslim, och sen handlar det mest om den ena broren Jamal, och hans liv! Sevärd!
Struntade i sista lektionen i eftermiddags och gick bort till Park och kollade en pjäs som de handikappade hade gjort. Jag tycker det är så kul att de också kan få ställa upp och göra något som de tycker är kul! Dem va så söta allihopa! Bra jobbat! :)
När jag kom hem drog jag på mig min orangea lilla söta bikini och tog bollen och körde lite med mig själv. Baby ville också vara med, och tillslut körde jag och simon lite grann! Va väl ute i strax över 1.5 timme. RIKTIGT SKÖNT! Tog även hopprepet ett tag! Jag ska försöka vara i solen så mycket jag kan nu innan sommaren och skolavslutningen så jag kanske mot all förmodan kan få lite färg? Kommer antagligen ta en hiimla tid! Har jättesvårt för att bli solbränd!
Vi hoppas på det bästa!
Här kommer två bilder på mig och min baby!
Världens finaste flicka!
Isn't she?

åh nej vet ni??? Det mullrade precis! *stänger av datorn*
puss!♥

05.30

klockan ringde 05.30, nu är kloockan 06.30 och jag är svintrött!

Orientering!

Som alla säkert har hört så har vi haft orientering idag och det fasade jag oerhört för! Alltså verkligen, jag hatar orientering! Men tack vare Erik så gick det ju helt kanon, och enligt mig tyckte jag att vi gjorde väldigt bra ifrån oss! Bra jobbat Erik!
Efter orienteringen så hade vi lektion i 45 minuter ONLY, så jag kunde ta två tåget hem. Hur härligt är inte det på en skala..?

Nu är jag hemma, och jag är verkligen dödstrött.
Jag har även fått sol i ansiktet idag och mina fräknar tittar fram nu. För övrigt så tycker Evelina att mina fräknar är jättegulliga. Besök henne förresten! I think she would like that!

Nu ska jag gå och dega framför tvn, för det tycker jag att jag är jättesuper duper förkänt av!
You'll reach me @ my cell!

puss kära läsare!♥

En rubrik?

En helt vanlig tisdag har det varit idag! Medieproduktion, och idrott.
Fotboll och brännboll. Jodå, det va väl lagom!
Nu, eller ja, innan va det åskvärme och kändes verkligen som om det skulle vara åska. No likeys!
Såhär såg himlen ut.
Visst är det fint nu när rapsen börjat slå ut?
En av de fina stunderna här ute på landet!
Jag har även hunnit klippa mig idag. Luggen är tillbaka!
kort inlägg, och nu blir det fortsättning av NCIS LA, och sen Desperate Housewives!
puss!♥

Haha måste ses!


Helt ärligt, den måste ni se! Så jävla gullig!

Was I too close to comfort?

Just nu sitter jag och Bea och jobbar med "Djur på stan", eller ja, vi är ju i och för sig klara och nu chilllar vi! Vi är grymmiga och Monica gillade det! Perfect!
Musiken har forsat i öronen under hela lektionen, och det är två timmar kvar.
För några år sedan va jag och min kära vän Angelica riktigt påverkade av gruppen McFly. Det är en pojkbandsgrupp från England som kör lite covers, och gör om till rock. Gammal rock typ. Jag har spelat dem i stort sett hela lektionen och undrar hur tusan jag kunde sluta lyssna på dem? I totally love them ju!

Här får ni ett smakprov!

Nu är det snart paus och då tar vi frulle nere i kafeterian, om jag har lösa pengar?
oh my, det msåte jag ha. jag är svinhungrig ju!!

I'll talk you you later.
puss!♥

Options!

ibland blir man bara bra förvirrad om det ena och det andra.
Kan inte allt det där förvirrande bara ta och försvinna och ge ett ordrntligt klartecken istället?
ta och visa ett intresse och fullfölj det istället, eller så lägger man ner det.
Två valmöjligheter, ett slutligt val!
Make your decisions!

catch up old memories

Herregud, nu är jag sugen! Riktigt sugen är jag!
Jag tror att det kommer bli såhär också!
För er som inte fattar, tänk efter liite bara, så kommer ni på det!
i think i need it!

I just wanna feel your rythm

Jag av alla människor har faktiskt börjat tycka det är roligt att blogga. Jag har haft typ 2 eller 3 bloggar innan men stängt ner dem eftersom jag inte skrivit i dem eller ens tyckt det va kul att skriva i dem. Men nu känner jag att det är rätt skönt att kunna skriva av sig. 
Jag har väl nästan skrivit varje dag nu tror jag och det känns bra! Jag har lite läsare om dagarna så den kan väl inte vara helt kass heller? ;)
When I was thirteen, I had my first love. There was nobody that compared to my baby, and nobody came between us or could ever come above, spelas just nu när jag skriver. 
Vet ni vad som mer är intressant, as we speak? Det känns som det ska åska. Det är riktigt kvavt ute och klibbig värme. Det känns som det ska regna men det kommer absolut ingenting. Tror till och med att de sagt åska på radion? Iallalfall tycker jag inte om det, men det hade renat luften lite grann!
Musiktips
Alicia Keys- Try sleeping with a broken heart
Darin- What If
Biffy Clyro- Many of horror
Daniel Merriweather- Red

Låttext!

Overboard med Justin Bieber och Jessica Jarrell
It feels like we've been out at sea, Woah,
So back and forth that's how it seems, Woah,
And when I wanna talk you say to me,
That if it's meant to be it will be, Woah no,
So crazy is this thing we call love,
And now that we've got it we just can't give up,
I'm reaching out for you,
Got me out here in the water and I,

I'm overboard,
And I need your love,
Pull me up,
I can't swim on my own,
It's too much,
Feels like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me,
My lifesaver,
Lifesaver,
Oh lifesaver,
My lifesaver
Lifesaver,
Oh lifesaver,
Oh Woah no,

Never understood you when you say, Woah,
Wanted me to meet you half way, Woah,
Felt like I was doing my part,
You kept thinking you were coming up short,
It's funny how things change,
Coz now I see, Oh Woah,
So crazy is this thing we call love,
And now that we've got it we just can't give up,
I'm reaching out for you,
Got me out here in the water and I,

I'm overboard,
And I need your love,
Pull me up,
I can't swim on my own,
It's too much,
Feels like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me,
My lifesaver,

It's suppose to be some give and take I know,
But you're only taking and not giving anymore,
So what do I do? (What do I do?)
Coz I still love you (Still love you baby)
And you're the only one who can save me,
Oh Woah,
Oh Woah,
Oh Woah,
Ohhh,

I'm overboard,
And I need your love,
Pull me up,
I can't swim on my own,
It's too much,
Feels like I'm drowning without your love,
So throw yourself out to me,
My lifesaver,
Lifesaver,
Oh lifesaver,
My lifesaver,
Lifesaver,
Oh lifesaver,
Oh lifesaver,
Oh lifesaver,
My lifesaver,
Lifesaver,
Oh lifesaver,
Ohh yeah

I'm overboard

Jag kan verkligen inte hjälpa det, men när jag behöver lugn och ro, eller bara koppla av så stoppar jag Justin i öronen och bara njuter. Det spelar ingen roll vad jag gör, om jag så dammsuger huset, sitter vid datorn eller är ute och springer så gör Justin allt! Han ger en extra kick, och man fortsätter!
Helt ärligt så spelar det ingen roll vad andra tycker, för jag gillar Justin. Justin är en bra sångare, och han har en fantatsisk personlighet! Han står verkligen med båda fötterna på jorden, och det är så himla skönt! Annars kan ju all "fame" gå honom över öronen, och det är inte kul! 
Och för alla de som säger att han suger stenhårt kan ta och blicka tillbaka lite.. Han hade inte legat etta på Billboard eller sjungit för president Obama om han inte varit tillräckligt duktig! That's for sure!

Och han är så otroooligt söt, helt galet!

Justin och Jessica Jarrell med låter Overboard som jag är så kär i!

Världens finaste..

Efter ett ganska misslyckat Nationellt prov i matte igår så flöt dagen på bra! Och mediekunskapslektionen va fin för att världens bästa Malin var tillbaka! Och vi ska försöka få rätt med intervjuerna! Efter skolan drog vi alla hem till Sjöbo och Sofie där vi spenderade vår natt. En sak är säker, och det är att jag ALDRIG kommer att se en skräckfilm mer.
Vi, eller ja, Amanda och Ewe (som inte ens tycker om skräckfilmer) hyrde "Deadline", en Amerikansk skräckfilm med Brittany Murphy som huvudperson. Och efter bara 10 minuter hade jag panik!!! Heeelt galet! 
Jag var så panik och skräckslagen att jag grät. 
Och det kan nog resten intyga.. Men iallafall såg vi den färdig, även om det bara va jag och Julia som var vakna! Jag överlevde, vilket huvudpersonen i filmen inte gjorde.. eller gjorde hon det? Kolla själva!

Så ser omslaget ut! Läskigt?
Nu är jag hemma och jag hade en underbar kväll & natt mer mina fina tjejer! ni är bäst!

I tisdags drog jag och Bea ut på äventyr i Ystad med kameran. Det va ju så otroligt fint väder. Kändes verkligen som att sommaren var påväg. Vi hade det trevligt med snack och glada miner.
Här kommer lite bilder.
Foto: Jag!

Foto: Jag!

Foto: Jag

Foto: Bea!  död fågelunge!
Nu är jag hemma, och jag har precis ringt både skalbaggen och Gynning men no answer! :(
En grej som gjorde min dag var att mina kära älskade vänner från Stockholm kommer till Åhus ändå, och jag är överlycklig! Verkligen!! Har verkligen saknat er riktigt mycket! my boys! ♥
Ikväll blir det kanske gymmet, och blir det inte det så drar jag ut och springer.
puss!♥

@ Lalle's

Just nu sitter jag och facebookar hos Lalle med Tess och slappar framför tvn. snart kommer de andra tre filurerna och då drar vi till Empoli. Girls night, it is!
Keep in touch!
puss♥

Carolina Gynning?

Gårdagens kväll bestod av samtal till både Anders Bagge och Carolina Gynning. Jag skojar inte om jag säger att jag ringde var och en av dem säkert 20 gånger, och talade in samtal på Bagges 5 gånger.
Ingen av dem vill svara och vi ska redovisa imorron, känns det okej tycker ni? njaaa!
Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, men jag får väl försöka mig på det idag igen? Annars har jag ingen aning om vem jag ska ringa.. Eller jo, kanske en..

Säg vad ni vill,
men Gynning är en av Sveriges
snyggaste kvinnor.



För tillfället sitter jag i skolan på fotolektionen och vi har "ta igen" lektion.
Jag är färdig och har absolut ingenting att göra. Läraren är lite så småjobbig, men har ändå varit bättre idag än han brukar? Jaja, det funkar väl!
Efter lunch kommer idrotten bestå av orientering, och Erik kommer bli min partner. Det ska nog funka! Jag hatar själv orientering, och tycker det är riktigt jobbigt, men det ingår i kursen, och ska man ha högsta betyg får man väl offra sig.


Imorron är sista skoldagen för veckan sen drar jag vidare till Sjöbo och myser med mina finaste ladies. Kan det bli mycket bättre? naae, wouldn't think so!

Nu känner jag att mitt inlägg blev liite för långt för er att läsa, men ni läser om ni vill, right?
puss♥

                                                                                                                         jag saknar min bästa vän!

på rätt håll?

Ja det börjar ju kännas som om vädret går på rätt håll, eller vad tycker ni?
Igår va det riiiktigt sugit och rått, idag är det sol och nästan vindstilla. Kan det bli bättre? Det blir ju även varmare, helt awesome! Jag sitter just nu vid en dator, as you can see, och jag har lunch. Vi har inte sett till Katarina samhälle idag så vi hoppas på det bästa! Isåfall kan jag no åka hem klockan 2. Gilla? Hell yeah!

Nu ska jag gå och ha matte, men jag skriver kanske sen igen.
See ya soon!
puss!♥

Musiktips

Kelly Clarkson med Breakaway. 
Usher och Will.I.AM med OMG
Joshua Radin med I'd rather be with you. Han är otroligt söt! Och låten är skitmysig.

Stuntin is a habbit

Stuntin is habbit, get like meDavid Banner och Chris Brown sitter och rockar loss med mig just nu. 
Vädret suger för tillfället, det regnar, är grått och allmänt kallt. Funderar över crusingen men känner inte riktigt att jag drar dit om vädret är såhär pissigt? nej, då sitter jag hellre hemma faktiskt! Vill inte bli sjuk igen!
Igår åkte jag till Cornelia och spenderade min kväll där. Jäkligt längesen jag var där alltså. Vi tjockade oss med godis och såg på film. Djävulen bär Prada. Gilla! Får snart göras om igen, det går så lång tid mellan varje gång vi ses även om vi bor rakt över vägen från varandra. Galet.

Idag gick jag upp klockan 12, och det va riktigt längesen jag sov så länge. Skönt kan jag säga. Har varit riktigt trött de senaste dagarna, sena kvällar och långa dagar. Men ibland får man gör sånt också!
Jag har inte gjort allt för mycket idag, och tror inte det kommer bli så heller om ingen annat dyker upp.

Här är en liten bild på mig, tillägnat Josse och Bea eftersom de tyckte jag såg så adlig ut. Ni är så söta! 
puss♥

Stuck in the moment with you

I wished we had another time, I wished we had another place, because everything we have ist stuck in the moment with you, shalala.. Sitter och sjunger till Justin, och jag njuter. 
Jag bryr mig faktiskt inte om vad alla säger om honom. Alla artister började nånstans, och Justin har börjat sin karriär nu. Så sluta wajna om det, och försök uppskatta det istället, eller så kan ni ju alltid höra er själva sjunga? :) bite me!
Dagen i allmänhet har bestått av 5 timmars sömn inatt.. och det är inte nådigt om man ska upp klockan halv 6, men det va det värt! Annars har skolan flutit på som vanligt, och jag och mamma hämtade lite kläder precis som jag beställt. Ett par clamdiggers och ett peacelinne, najs!
Nu ska jag springa in i duschen. Matte imorgon klockan 8, vilket betyder att klockan kommer ringa halv 6 även imorron..uusch!
kolla på dessa mysiga bilder ett tag istället (:
gör man inte allt för sitt lag? ;)
beabus!

I can't be tamed

Dagarna i skolan har varit lite jobbiga. Det har varit Nationella prov hit och dit, och snart börjar matte nationella också. Jag kommer faila sönder på det, och det ser jag inte fram emot. Verkligen inte!
Måndags hade vi informationskväll för de nya ettorna som kommer in, och jag och Amanda stod för infot. Det gick kalasbra!
Jag ska även ta mod till mig att ringa skalBaggen också.
Nu ska jag gå och duscha. 

Ni ska få njuta av en video av Miley Cyrus faktiskt, tro det eller ej. Låten är bra den också.
Give it a shot!
Jag tycker iallafall att den är bra!
puss♥

kortkort.

bara för att jag ska uppdatera så skriver jag att jag har huvudvärk just nu, och inte orkar göra ett riktigt inlägg.
det får ni imorron, eller nån annan dag i framtiden..
puss♥

old school..

Tänkte dela med mig av 5 olika webkamerafoton. Enjoy.

Valborgsfirande i efterskott.

Efter min fetmisslyckande valborg drog jag och fina vänner till stranden igår istället.
Det bjöds på härligt snack, grillade marshmallows och allmänt trevligheter.
Det finns inte mycket mer att säga än att kvällen va väldigt lyckad. Även om folk inte började visa sig förrän typ klockan 10! ;)
Ida var i full gång att få igång elden.
She succeed.
mys.
Manfred och Emma?

dagen idag kommer bli lugn och ikväll drar jag till gymmet som jag inte varit på, på 2 veckor! awesome!
Puss.

RSS 2.0