schleeeten.

idag är jag en riktigt trött brud. så jag ska bara chilla tillsammans med hela min familj framför tvn ikväll med sällskap av Bridget Jones och hennes dagbok och chips, dippa och choklad! Låter det som en bra idé? Jo det tycker jag.

puss!

Truth or dare.

8 sanningar om mig.

jag är extremt mörkrädd, och klarar därför inte av att se skräckfilmer. Jag blir psykiskt instabil, typ.

år 2008 och år 2010 har varit bland de bästa åren i mitt liv. Det hände så bra saker då.

När min hund, Pepsi, dog revs på riktigt en bit av mitt hjärta ur mig. Hon var verkligen min prinsessa och min bästa vän. Och sen försvann hon.

När jag en dag känner mig riktigt snygg vill jag gärna ha det på bild. (haha). för då känner jag mig antagligen riktigt fräsch. Jättelöjligt ändå.

Min högsta önskan och min dröm är att åka till USA. Och där vill jag hålla på med musik. Alla mina drömmar utspelar sig där. vad det än gäller egentligen.

Jag har en allra bästa vän, som verkligen är min bästa vän, och en som alla borde ha!
jag försöker att bara äta skräpmat, godis och glass kakor och sånt på helgen, men klarar det sisådär.. Jag vill försöka bli lite nyttigare. Men som sagt, det går sådär.

♦ jag vill verkligen klä mig på ett annat vis än vad jag gör, men har inte fantasin till att skapa en look. Därför är det bra att skyltdockor finns.. haha.







we were almost just that close.


sommaren är räddad!!

Daniel Adams Ray, Veronica Maggio, Chris Medina, Mohombi, Mohammed Ali och en massa fler kommer till malmöfestivalen och jag är så jävla glad! Äntligen en malmöfestival med riktigt jävla bra artister. Jag kommer ju nog vara i Malmö hela den veckan!
SIIICK!!!


Kom hem, jag saknar ju dig!


Tassels and converse.


Who's gonna save the world tonight?


jagvar på Gothia cup 2008 och detta grävde fram minnen, på djupet. Grät en skvätt och njöt. Gud vad jag saknar det. Detvar den bästa veckan i hela mitt liv.

Who says your not pretty?

är det en låt jag verkligen fallit för så är det who says med Selena Gomez. Jag älskar texten och hela låten i sig. Hon är så himla söt också. Jag hatar henne för att hon har min och Julles crush, Justin, men det får väl vara okej ändå då..

I i i wanna go go go

grillat på G. ciao!

Pellegodis.

är det godaste marknadsgodiset någonsin. Det är även godast sådär mitt på dagen sittandes i pyjamasen..

ett nytt försök med klänningen då.

det gick minsann. och denna underbara klänning fick jag av några av mina kära flickor när jag fyllde 18. finaste klänningen någonsin.

american BBQ.

i skrivande stund har jag precis kommit hem från en riktig amerikansk BBQ med Brenda och den del av släkten. Jag tänkte ju ladda upp bilder på mig i min snygga klänning men jag får inte riktigt kläm på det. Den kommer upp imorgon, (eller ah, om några timmar dårå).
i alla fall var det en mycket trevlig kväll med god och, ganska annorlunda mat.
Nu ska jag lägga mig en sväng och förhoppningsvis sova. kan dock bli ganska svårt efter allt kaffe jag hällt i mig..
puss och godnatt.  ♥

summer lovin' happend so fast.


there's a fire, starting in my heart.

reaching a fever pitch, and it's bring me out the dark. Ja ni vet.

för tillfället sitter jag alldeles röd i ansiktet och hängiga ögon för jag är så förbaskat trött. Skulle kunna somna på studs, precis som Pumba gjorde i mamma och pappas sängkläder, nedanför sängen. MEN inte hänger jag för det. Jag sätter mig snart på bussen till Sjöbo för att umgås med några fina cheyer och gå på marknad. Fint ska det va'!

pusspuss.

mys hos nästkusinerna.


13.20

det är så synd att det är en jävla blåsehåla jag bor i. Det spelar ingen roll om det liksom är varmt och blå himmel. Blåser det (vilket det gör 24/7 här) så är det kört. Jag låg ute lite i förmiddags... nja, där låg jag en 40 minuter..

idag är jag världens segaste tjej så jag ska inte göra ett dugg.

en bild sedan i fredags när brenda kom!

jumpsuit.

middag, heeejrå!

party rock is in the house tonight.

everybody just have a good time.
jag har varit en flitig brud idag. Vaknade kvart över nio imorse, jävligt trött, men masade min kropp ut och tog en promenad i dimman. Det är skönt att bara göra det sådär impulsivt, och inte tvinga sig själv. Anyways så tycker jag det är skönast att vara ute och gå på morgnarna, det känns så fritt då. När jag kom hem käkade jag frulle sen dansade jag loss i tvrummet i över en timme till MTVmusik, och det var fett ööös!
jag bakade även en fet kladdkeka för en timme sedan med nougat i. Det blev väldans gott måste jag säga, lite vaniljglass till. Nu ska jag alldeles strax lägga mig i badet och mysa och ikväll myser tjocka släkten med flera till det på Pizza House tillsammans med Brenda som kommit hela vägen från Amerikat. Hon kommer stanna i tre veckor och jag är riktigt excited.
en fin bild på firre och Pumba när hon var här igårkväll.
puss ♥

6 Juli, 2010.

idag är det exakt ett år sedan jag började ge en bit av mig till dig. ett helt år, tiden går så himla fort när man tänker efter. Såg jag ungefär likadan ut då? Hur var min kroppsform? Hur va din kroppsform? Var jag lika solbränd nu som då, eller tvärtom? Var vattnet lika klarblått då som nu, och va det lika snorkallt som idag?
Ja vem vet egentligen. Jag slutade ge efter ungefär 8 månader, och sen dess har det redan gått nästan 5 månader, (sen det tog slut räknar jag då). - Det är inte så att jag är ledsen för det nu, utan ser det mest som ett fint minne, för förra sommaren och det som tillkom var verkligen ett riktig fint minne. Allt jag gjorde, ja det gjorde jag ju med dig, och det jag upplevde, det upplevde jag med dig. Alla VM-matcher, strandpromenader, stadspromenader, ja ni fattar antagligen.
Trots att det tog slut så hastigt så har vi faktiskt blivit goda vänner och ska faktiskt uppleva mer tillsammans inom kort. Jag brukar inte lägga ner så mycket tid på gamla förhållande, men eftersom du var min första största så att säga, så blir det något som verkligen lämnar ett speciellt spår.

Happy memories.

empty spaces


för mig kommer du alltid vara nummer ett. Spelar ingen roll. Det kommer alltid vara du och ingen kommer någonsin fylla ut din plats.

Baby, hollywood is dead.

det här är nog den mest snyggaste, charmigaste och sexigaste 36åringen jag vet.
jag älskar honom!
och om jag nu hade kunnat lista ut hur jag ska bädda in musiken i bloggen hade jag gjort det till er, jag får nog helt enkelt bara sätta in länkarna..
♣ http://www.youtube.com/watch?v=QBrlYtV60GA - Hollywood.
♣ http://www.youtube.com/watch?v=SPUJIbXN0WY - Everything. 
http://www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI - Feeling good.

Nytt i garderoben.

det här med baddräkter vet ni.. ja det är ju faktiskt skitsnyggt har jag kommit fram till, att jag sen ser ut som en korv är ju en annan femma. Men den här är iallafall min och jag ska försöka använda den..
och jumpsuits har jag dock fallit väldigt hårt för.
och efter att långt om länge (si sådär 2 -3 år) letat efter min favoritparfym har jag äntligen hittat den, (mamma hittade den) Escada Into the blue. Den är slut precis överallt och ska inte tillverkas. Nordicfeel.com har den dock!
Överlycklig chey!


Ny familjemedlem.



nytillskott i familjen.
Det här är Pumba 8 veckor! en riktig pudding.

RSS 2.0