ÄNTLIGEN!

SKA JAG FÅ MIN EFTERLÄNGTADE IPHONE 4!!!

baby, I have no story to be told

va det moget att jag missade tåget idag? - Nja, tror knappast det.
iallafall. Igår svängde jag på höfterna en sväng. Jag, Josse, Tesse och Gunilla stack och dansade Fuego på Friskis och Svettis. Hima trevligt, men det här med koordination är nog inte min grej. Det tog en himla tid innan jag förstod mig på det.. nej nu ljög jag. jag förstod mig aldrig på det. haha. Idag ska vi på det igen, men idag är det Afrikansk dans som gäller.
För tillfället käkar jag frukostbulle med grönmögelost och päron och ska börja på mitt engelska projekt!
ciaooo!

YOGA

idag har jag varit en YOGAelev, och det var så himla härligt.
det är så annorlunda men så smart ändå på något vis. du går verkligen in i dig själv och tömmer hela kroppen på dålig energi, ökar blodflödet och ersätter med ny energi. Det är riktigt härligt.
- Har ni inte prövat YOGA innan, så gör det! Jag lovar, ni ångrar er inte! :)

http://www.gooddaysunshine.se/ här hitter ni mer om just den yogan jagvar på ikväll.

silhuett









lite silhuett fotografering på kvällskvisten igår. redigering på fotolektionen idag.

random mobilbilder som jag aldrig orkar ladda in.

här var han minsann en riktig liten plutt.
jag vet inte om det är så jävla intressanta bilder egentligen, men jag bjussar på dem iallafall!

I only miss you when i'm breathing.

på schemat igår stod det, PARTAJ! vilket vi gjorde också, vi partajde hela natten lång, eller ja, nästan iallafall. det var en himla rolig kväll med nya människor, precis som jag vill ha det. det började på McDonalds, vidare till Möllan och senare till Ikki där vi körde igång. Här kommer lite bilder.

sen åt vi nattmat på vägen hem. eller "nattamaud" som vi säger här nere i Skåneland.

nu är det PARTY!


Grattis mitt hjärta!


overdose

Jason Derulos nya album, Future History är GRYMT! shit jag älskar det. jag har lyssnat igenom låtarna hur många gånger som helst nu och tröttnar inte. Mina favoriter är Dumb, That's my shh och Be careful. Tre riktigt fina låtar.
Har ni inte redan lyssnat på det, så gör det!

i put my lipstick on.

yes, you can kiss me if you want too.

12.29

ett snabbt inlägg. eller egentligen har jag inte så mycket att säga.
söker praktikplats hos fotografer hit och dit, har dock inte fått något ännu. Men jag är på G. skolan tar asmycket tid och det enda jag gör (känns det som) är att plugga.

nu ska jag ha arbetsmiljö och säkerhet sen ska jag köpa mig ett RÖTT läppstift minsann!

känslor som inte riktigt kommer fram.

vissa dagar känner man verkligen inte för att leva. att bara gå och lägga sig och inte vakna på ett tag iallafall.
idag är det en sån dag!

lagstadgat, postgiro nr osv osv osv...

fotolektionen består för tillfället av mest fakturor och sånt där mysigt.
vi skriver alltså våra egna fakturor för första gången. Ändå intressant.
ja och sen lyssnar vi på fin musik som backstreet boys och taylor sweepy som piddor sa!

det var nog allt jag hade för denna gången.
puss. ♥

Söndag!

jävlar, idag har jag flyttat! eller ja, jag bor ju kvar va, men kära Josephine har ju flyttat. Helt slutkörd och ska nu gå och lägga mig. Bruden bor nu iallafall skitfint, med en fantastisk lägenhet och en underbar familj. För de är ju faktiskt himla bra allihop!
nu ska jag sova, imorgon väntar en början på en ny vecka, och jag ser nog fan INTE fram emot den.. jag är redan helt överkörd med skolan. jag orkar inte. usch.
puss och godnatt.

vi festar till det med lite härliga sommarbilder i höstkylan.








Ge blod.

måste bara får skriva av mig lite..
Var inne på Dennis Maglics blogg tidigare idag och fick syn på att han gärna ville lämna blod. Och som säkert många av er vet så är han homosexuell/bi och har också en pojkvän. "varför skriver hon om det här?" tänker ni då.. men there's more to it.
Eftersom han är homosexuell och har en pojkvän så har han alltså inte rätt till att lämna blod fick han reda på! Hur sjukt?!

Han måste alltså avstå från sex med en annan man i över ett år innan han blir accepterad att få lämna blod eftersom det finns risker med det. VAD för risker undrar då jag.. Om det handlar om sjukdomar så kan faktiskt vem som helst få det. Om det nu skulle vara så att jag till exempel skulle ligga med Dennis, och sen ligga med Andreas, hans pojkvän, då har jag lika stor risk att få "sjukdomarna", (om vi nu ska utgå att det är där skon klämmer) som för män att ligga med varandra. Är inte det hela lite extremt? eller det är bara jag som tycker det.

 bild från Google.

tidig fredag

en riktigt tidig fredag vill jag lova. jag är alltså i säng redan när klockan står på 22.15. känns dock som att klockan är mer. skittrött går jag nu och lägger mig, och sen väntas en späckad morgondag i oxiecity!
godnatt ♥


bildmys.


tänkte helt enkelt bara bjuda på lite dåliga, men fina webbcamera bilder.


jag är så jjjjäääääääävla trött!

.. så trött så att jag skulle vilja sova redan nu. men så va det ju all denna läxa.. snälla någon, skjut mig!

skolfoto!

idag tog vi vårt tredje och sista foto tillsammans, och det var så himla sorgligt. förhoppningsvis blir fotot fint så jag kan hänga det så vackert över min säng. Kära MP3 vad jag kommer sakna er!

nu ska jag plugga ihjäl mig tänkte jag. Svenskprov imorgon, känns sådäääär... dock hjälper Daniel mig.


bild sedan Malmöfestivalen i år.

plugg..

just nu har vi för jävla mycket att göra. och det är det jag måste göra, typ nu.

vi ses om 300 år när jag är färdig.

puss

The Voice Sverige.

Auditions pågår på TV4s hemsida om sveriges nästa röst. The Voice Sverige. Jag har skickat in ett bidrag, och det hade varit himla trevligt om ni skulle vilja lägga en röst på mig.

Här hittar ni klippet!

puss på er! ♥

Are you ready to turn the tide?

jag och mina vänner såg ju Jag Saknar Dig förra veckan, och Ailu som spelar och sjunger i filmen har ju faktiskt ett band på riktigt också. Det var jag inte alls beredd på. Hans band heter Ailucrash, och det spelas för fullt här hemma just nu. Han är ju faktiskt rikligt snygg också.

give me somehting to believe in.

sitter och kollar på en massa tatueringar. jag vill gadda mig, NU!

WTC

Idag är det exakt 10 år sedan terrorattentaten mot World Trade Center stod skrivet i alla tidningar runt om i världen. 10 år av stor sorg och saknad för de som förlorade sina nära och kära i rasmassan.
- jag har precis suttit och kolla på en dokumentär om det, och det är lika hemskt idag som det var för 10 år sedan.
R I P ♥



all day, all night.


fabulöst!

gårkvällen var galen! helt fantastisk.

mp3 ftw!

fest hos micke micke micke

klassfest idag och jag är taggED!
CIAO!

jag tror mitt hjärta blöder.

det var såhär jag såg ut idag!

trött.chey..

vill sova i 100 år!

tack för mig.

jag saknar dig!

idag är jag helt ledig ifrån skolan och det känns riktigt bra, jag har dock en jävla massa plugg jag måste sätta igång med, men det fixar sig nog.
Ikväll ska jag tjejerna och Mansour se bio. Vi ska se Jag saknar dig, och det ska bli fint!

det va nog allt for now.
puss ♥

09.56-13.30

nu har jag en håla på 4 timmar. det känns sådär om jag ska vara ärlig. för det är inte lönt för mig att sticka hem eftersom jag enbart hinner hem och sen på tåget igen. Så här sitter jag, i datasalen med Erik och chillar gärnet.
hade ju tänkt att jag skulle plugga lite, men frågan är om jag pallar.. jag får väl göra det, annars blir det liv i luckan!

jaja. puss.

I always say how I don't need you..



jag kan ju faktiskt inte få nog av den här mannen. han är ju helt fantastisk.

 vi slänger in en bild på det!

you gotta love macro.






ett brev till en vän.


idag är det 6 månader, ett halvår, 182 dagar sedan du somnade in för gott mitt hjärta. och det har inte gått en dag utan att jag tänkt på dig. jag saknar dig varje dag och hoppas alltid att du ska dyka upp runt hörnan.

fortsätt att sova gott, det förtjänar du!

brighter than the sun

HAI!
idag har det varit riktigt bra väder. det har varit VARMT! och solen har verkligen varit skinande hela dagen. Så jag och pappa har målat på huset. Himla tjusigt är det nu! Så för er som inte vet hur jag bor så är mitt hus stort och ROSA!
imorgon börjar skolan igen med en ny vecka, men det ska väl gå det också. Så jag har avslutat veckan med ett långt varmt bad, riktigt skönt. Nu ska jag sticka och föna håret och senare se IDOL.
pusspuss ♥



yes you can hold my hand if you want to.


Bokeh

idag ligger jag hemma och är sjuk. jag är så himla förkyld och idag har jag nog feber också. jag känner mig riktigt risig med andra ord. Det känns sådär med tanke på att skolan precis har börjat, och det hinns inte med att vara sjuk.. inte alls faktiskt.
Jag har försökt plugga ändå. Först med min fotouppgift som är Bokeh, och snart engelskapresentation. Bokeh är inte enkelt to pull together måste jag säga. Riktigt svårt och jag får det nog inte att fungera heller...
såhär ser Bokeh ut: 
det är när du har fokus på ditt föremål, väldigt väldigt nära med ändå ska ha lite miljö i bakgrunden, den här bakgrunsmiljön ska bli suddig, eller lite som på dessa bilderna. Jag tycker det är jävligt coolt, så det hade varit roligt att lyckas.
nu ska jag gå och snora ner någon annanstans.
puss

snorig snok

ja ni läste rätt. jag har blivit förkyld!! och jag mår inte bra! typ. näsan rinner, jag nyser och fräser som en häst tycker jag, och huvet är tungt, precis som en bakfylla, fast jag aldrig varit bakfull. Men ni förstår principen.

Skolan har nu börjat, och det med ilfart. ingen mjukstart här inte. vi har fått läxor hit och dit och ett sju helvetes schema. Ja inget positivt över huvudtaget. Men det har ni sett i ett annat inlägg.
- Nu ska jag ha historia och sen pedagogiskt ledarskap, som jag för övrigt gillar rätt starkt.

catch yau later.

RSS 2.0